marți, 12 iunie 2012

Daciada, etapa pe judeţe

În sfârşit s-a încheiat etapa de masă a Daciadei 2012 faza pe judeţe.
Clubul sportiv USL a luat cupele şi medaliile la 100 metri garduri, sprint, maraton şi aruncarea cu ciocanul.
PDL a rămas cu menţiuni în probele de marş, săritura cu prăjina şi triplu salt.
Surprinzătoare evoluţia clubului proaspăt înfiinţat PP-DD care beneficiind de prestaţia unui antrenor rasat şi cu mare experienţă în probele atletice grele, a avut rezultate de excepţie la aruncări. Cu suliţa, cu discul, cu greutatea. De asemenea câţiva atleţi remarcabili au produs recorduri naţionale la probele de fond şi semifond, alergând precum în Grecia Antică, desculţi dar cu sorturi şi maieuri Rebook şi Nike.
A fost un spectacol atletic frumos, prestaţii vânjoase, curse cot la cot, umăr la umăr, coastă la coastă.
Mai ales la Cluj unde cvadruplul campion naţional Emil Boc a realizat o cursă memorabilă la 3000 de metri cu obstacole, unde după ce a alergat întreagul parcurs în trena co-competitorilor, a reuşit să ţâşnească pe linia de finish şi să rupă panglica la fotografie.
Din păcate, cupa primită nu a fost însoţită şi de uralele mulţimii, care între timp sătulă de atâta atletism, a plecat acasă să urmărească la televizor meciul de fotbal vedetă din CE 2012.
Doar câţiva fani şi simpatizanţi au rămas să îl întâmpine la vestiar, aducându-i unii zahăr, alţii lămâie, dar absolut toţi apă minerală de Căciulata.
Aşteptăm cu nerăbdare finalele la nivel naţional din toamnă, care vor capacita toate cluburile atletice din ţară să presteze mai bine, masi sus, mai puternic, mai frumos.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu